00

Cart

НачалоПокупка на изплащане

Покупка на изплащане

Вие може да закупите на изплащане (лизинг) чрез “УниKредит Булбанк“ АД и неговото дъщерно дружество “УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ АД, чрезTBI Bank или ПБ Лични Финанси всеки един продукт чиято цена е минимум 150 лв.

Условия на, които трябва да отговаря всеки един кандидат за стоков кредит:

Да има навършени 18 години.

Да бъде на постоянен трудов договор или самоосигуряващ се.

Да имате добра кредитна история.

Как да поръчате ?

След като сте добавили продукти в кошницата извършете следните стъпки и попълнете следните данни:

При опция “Метод за Плащане“ изберете бутон “На изплащане чрез..“.

При опция “Данни за Доставка“ попълнете всички полета маркирани с червена звезда.

При опция “Данни за Фактура“ попълнете всички полета маркирани с червена звезда, а ако не желаете фактура натиснете бутон “Без фактура“.

Кликнете върху полето с червена звезда „Съгласен съм с общите условия и условията за доставка и връщане на стоки“.

Натиснете бутона „Поръчай“.

След получаване на заявката Ви за лизинг, ще се свържем с Вас за потвърждение и допълнителни уточнения.

Какъв е начинът на плащане и получаване на стоката?

За да закупите стока на лизинг се сключва Договор за отпускане на стоков кредит от “УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ АД, TBI Bank или ПБ Лични Финанси.

Ако след обаждане от страна на банката към Вас и разговор сте избрали покупка на лизинг с първоначална вноска, ще трябва да я заплатите на куриера при получаването на стоката. Останалите вноски по лизинга се заплащат директно на “Уникредит Кънсюмър Файненсинг“ АД или TBI Bank по изготвения погасителен план. Заедно с получаване на стоката трябва да се подпише Договора за отпускане на стоковия кредит, който е в два екземпляра, като единият трябва да върнете обратно по куриера, заедно с копие от личната си карта.

Ако сте избрали покупка на лизинг без първоначална вноска условията за доставка са същите. Вноските по лизинга ще трябва да бъдат заплащани директно на “УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ АД, TBI Bank или ПБ Лични Финансипо изготвения погасителен план.

Мога ли да погася кредита си предсрочно?

По всяко време можете да погасите кредита си предсрочно, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-малък от 1 година.

Кога трябва да направя първата вноска по кредита си?

Първата вноска по кредита Ви е дължима в рамките на 15-45 дни след подписването на Договор за отпускане на стоков кредит. Датата е отбелязана върху Договора за отпускане на стоков кредит.